Jednoduché nápady, kam umístit pergolu

Pergoly jsou naprosto neuvěřitelným kouskem venkovních dekorací, a proto se staly jedním z nejoblíbenějších designových kousků posledních několika let. Existuje jen velmi málo domů, venkovních prostor a dvorů, které by s jedním z těchto elegantních kousků nemohly vypadat trochu krásnější. Podívejte se na pár jednoduchých nápadů na pergolu, které se hodí téměř do každého domu!

V naší společnosti stavíme luxusní sady pergol, které majitelé domů milují. Kromě stavby kousků, které budou po desetiletí pevnou součástí vašeho venkovního prostoru, pomáháme majitelům domů také objevovat stylové možnosti a příležitosti, které se do jejich domovů hodí. Čtěte dále, abyste objevili naše oblíbené nápady na snadné a efektivní umístění pergoly – a začněte nakupovat právě zde!

Pergola jako vyplnění prázdného prostoru vaší zahrady

Nejčastější nápad na umístění pergoly. Téměř každý má kousek prázdného dvora, o kterém si přeje, aby přispěl k jejich venkovní estetice. Ať už umístíte pergolu přímo na trávu nebo položíte kámen nebo palubu, tato aktualizace vytvoří místo k sezení z dříve otevřeného prostoru.

Pergola přidělaná ke zdi domu

Jedná se o jednu z nejoblíbenějších možností umístění pergoly. Mít připojenou pergolu ke zdi vašeho domu přes verandu nebo terasu slouží dvěma účelům. Z vizuálního hlediska spojuje vzhled pergoly s vzhledem vašeho domova. Prakticky to vytváří skvělé zastíněné posezení.

drevena pergola altan zahradni podlaha ostrava 40 blog

Na roh Vaší terasy

Pro tuto možnost doporučujeme využít našich pergol řady PORTOS. Jednoduše umístěte altán na roh vaší terasy. Jedná se o vkusné prodloužení vaší verandy, které ji vytvoří ještě atraktivnější.

Ozdobte svou příjezdovou cestu přístřeškem pro auto

Toto je jedinečný, ale snadný způsob, jak dosáhnout odpovědi na otázku „Kam umístit pergolu“? S jedním z našich elegantních garážových stání můžete proměnit příjezdovou cestu na luxusní přístřešek pro auto. Ochrání vaše auto před nepříznivými vlivy počasí, a navíc dodá vkus Vaší příjezdové cestě.

Nad Vaším grilem

Věříme, že tento snadný nápad bude ten, který milovníci grilování oblíbí nejvíce. Gril se díky tomuto řešení stane středem pozornosti a tam taky patří. Pokud máte stacionární gril (nebo jej jednoduše necháváte na jednom místě), může to být výjimečné místo, které přidá pokrytí a styl pergoly. V závislosti na tom, kde se tento prostor na vaření nachází, můžete nechat přisedlou nebo volně stojící pergolu pěkně fungovat.